TRÄNING & HÄLSA

I Logen Edsvik finns en tränings - & Yogastudio med lika mycket personlighet och charm som resten av huset. Fokus ligger på det personliga mötet, gemenskapen och kvaliten på klasserna.


Boka även in dig på en massage i vår underbara massagestudio som ligger vägg i vägg med butikerna.


Välkomna in!

VI ÄR HÄLSA

STUDIO BOOST

Ett av våra ledord är "Medlemmen i fokus". Därför vill vi hålla studion personlig för medlemmarna och för oss som arbetar här. Vårt mål är att bygga en relation med er alla som tränar och kunna erbjuda det där lilla extra som man inte alltid kan sätta fingret på vad det är.


Vi skapar en möjlighet till en hållbar, långsiktig och stark livsstil. Hos oss kan du välja att träna på schemalagda klasser, i vår gymdel och, eller träna med en personlig tränare.


MALINS ENERGI & HÄLSA

Varmt välkommen in till husets massagestudio.

Med massage kan många av dina problem som värk, stelhet och skador hjälpas. Malin arbetar med djupgåend behandlande massage av specifika problem, Klassisk Svensk massage som främst är avslappnande och stress-reduserande och lymfmassage som hjälper dig med svullnad, ödem, smärta/värk, viktproblem mm.

DEVELOPING PEOPLE

Samtalsterapi, parterapi och coaching i Stockholm samt över Video


Behöver du stöd och vägledning att hantera de svårigheter du går igenom för att komma vidare i livet?

Tänk om du kunde minska din rädsla, oro, irritation och ångest - hur skulle ditt liv se ut då?

Vi arbetar tillsammans och du får stöd och vägledning att stanna upp, reflektera och få fördjupade insikter om dig själv. Du får hjälp att börja släppa gamla mönster som begränsar dig och att förändra ditt liv så att det bättre harmoniserar med den du är, det du vill och längtar efter.