Malins Energi & Hälsa


Jag som driver studion heter Malin. Jag är utbildad massageterapeut och lymfmassör med flera års erfarenhet inom yrket. Min hälsofilosofi grundar sig på en holistisk syn, det vill säga, jag tror att allt hänger ihop och har ett samband.

För att vi ska hålla oss friska och må bra, behöver vi ta hand om oss på olika sätt. Viktiga delar är bland annat sömn, fysisk aktivitet, kost och vila/återhämtning. Ett besök hos mig kan därför förutom massagebehandling även innehålla träningstips, hållningsövningar, sömn- och kostråd eller bara rekommendation att vila.

För mig är helheten viktig. När du kliver in till mig ska du känna dig omfamnad av lugnet och tryggheten. Du ska våga slappna av och släppa på allt en stund, utan krav och prestation.

Jag erbjuder flera olika behandlingsalternativ. Du kan få en avslappnande klassisk massage där trötta och stela muskler får slappna av. En behandlande massage där vi tar oss an ett specifikt problem som till exempel långvarig- eller akut smärta. Du kan också få en underbart välgörande lymfmassage där vi jobbar med långsamma lugna strykningar i lymfflödets riktning, för att bland annat minska svullnader i kroppen, lossa på gammal ärrvävnad och motverka infektioner.

 

Känn dig varmt välkommen in till mig!

Malin

Malins Energi & Hälsa

Klassisk massage

Lymfmassage

Behandlande massage


Öppettider 

Tidsbokning 

Kontakt

Mail: malin.fridman@gmail.com

Telefon: 0704376186

www.malinsenergi.se

BOKA BEHANDLING