Handelshuset i Sollentuna


Vårt handelshus i Sollentuna är en samlingsplats för olika butiker och aktörer, beläget i en vacker naturnära miljö endast 25 minuter från centrala Stockholm. Logen Edsvik är en plats där du kan shoppa, njuta av omgivningen, känna nyfikenhet, skapa, känna en gemenskap och även anlita oss om du behöver hjälp med inredning både inne och ute.


Shopping och lunch i hjärtat av sollentuna

Letar du efter lunch i Sollentuna så erbjuder våra grannar The Edge goda och vällagade rätter varje dag och i vår secondhand-butik har vi ett utbud av noga, utvalda klädesplagg som är nästan som nya. Hos Bukettmakarna hittar du säsongens växter och snittblommor och ska du inreda hemmet har vi möbler och inredning för både inom- och utomhusmiljö.


Anlita oss för inredning i hemmet

Våra butiker är stora showrooms för dig att hitta inspiration, ta hjälp och fråga även efter fler inredningsprodukter från våra leverantörer. Är du intresserad av att fåhjälp med att inreda ditt hem?  Vi erbjuder inredningstjänster i Stockholm, anlita oss när du vill ha hjälp att uppdatera hemmet. Kontakta oss på

info@logenedsvik.se för mer information. 

 

BUTIKERNA

Bukettmakarna - blomsterbutik och kurser


Logen Inredning - Inredning till hemmet, delikatesser och inredningstjänster

TJÄNSTER

Vi hjälper till med inredningstjänster både inne och utemiljö. Kontakta oss så bokar vi in ett möte.