Handelshuset i Sollentuna


Vårt handelshus i Sollentuna är en samlingsplats för olika butiker och aktörer, beläget i en vacker naturnära miljö endast 25 minuter från centrala Stockholm. Logen Edsvik är en plats där du kan shoppa, njuta av omgivningen, känna nyfikenhet, skapa, känna en gemenskap och även anlita oss om du behöver hjälp med inredning både inne och ute.


Mysig lunch i Sollentuna 

Letar du efter lunch i Sollentuna så erbjuder vi goda och vällagade rätter varje dag och i vår secondhand-butik har vi ett utbud av noga, utvalda klädesplagg som är nästan som nya. Hos Blomstermakarna hittar du säsongens växter och snittblommor och ska du inreda hemmet har vi möbler och inredning för både inom- och utomhusmiljö.


Anlita oss för home styling och inredning i hemmet

Våra butiker är stora showrooms för dig att hitta inspiration, ta hjälp och fråga även efter fler inredningsprodukter från våra leverantörer. Ska du sälja din bostad i Stockholm och behöver home styling eller är du bara sugen på ny inredning i ditt hem? Vi erbjuder home styling och inredningstjänster i Stockholm, anlita oss när du vill ha hjälp att uppdatera hemmet. Kontakta oss på

info@logenedsvik.se för mer information. 

 

BUTIKERNA

Blomsterbutik med både snittblommor och. krukväxter, exklusiva nästan nya secondhandkläder, inredning med det mesta till hemmet, möbler och utemiljö.


Delikatessbutik med massor av lyx att ge bort, unna dig till helgen och även ostar, surdegsbröd och en liten hälsobar.

TJÄNSTER

Vi hjälper till med inredningstjänster både inne och utemiljö. Kontakta oss så bokar vi in ett möte.