BUTIKERNAVårt handelshus i Sollentuna är en samlingsplats för olika butiker och aktörer, beläget i en vacker naturnära miljö endast 25 minuter från centrala Stockholm. Logen Edsvik är en plats där du kan shoppa, njuta av omgivningen, känna nyfikenhet, skapa, känna en gemenskap och även anlita oss om du behöver hjälp med inredning både inne och ute.

BUTIKERNA PÅ LOGEN

BUKETTMAKARNA

Bukettmakarna är ett familjeföretag från Sollentuna som brinner för skapande och blommor. Vi tror på att kombinera kreativitet med vackara blommor för att förgylla vardagen.


Vår ambition är att bygga upp en kreativ och inspirerande miljö där våra kunder kan vara delaktiga i skapandet. Vi säljer bland annat krukväxter, snittblommor och tillbehör samt erbjuda möjligheten att binda egna buketter, detla på

eventkvällar eller abonnera på exempelvis en fredagsbukett.

LOGEN INREDNING

Underbar inredning för hemmet. Både nytt och gammalt. Vi försöker hitta en stil känns personlig och passar just dig.


Vi som driver butiken säljer även inredningstjänster till dig som behöver lite hjälp med ny inspiration, nya projekt eller större planeringar för kommande renoveringsprojekt.

&IGEN

Vi säljer nytt och nästan nytt mode på ett smart och hållbart sätt! Tar emot kläder av bättre kvalitet och som är mode idag.